2009. június 25., csütörtök

Nyereményem az Indesit ExtragaranciátólAz Indesit Company Magyarország Kft. Extragarancia húsvéti receptversenyt hirdetett, amelyre elküldtem az ünnepi tortáim receptjeit fotókkal együtt.
A tét nem volt kicsi, ugyanis értékes díjat sorsoltak ki, méghozzá egy szuper - vagány tűzhelyet.

Legnagyobb sajnálatomra hiába ábrándoztam arról, hogy végre lecserélődik önként és lelkesen az immár 30 éves, matuzsálemi kort megért retro gáztűzhelyem.
Fortuna istenasszony biztos másfelé bámészkodhatott, ugyanis reméltem, hogy felfigyel arra, hogy kezdettől fogva nincsenek párhuzamban a készülékben a sínek, és a hőfokszabályozó csak legfeljebb valamikor szabályozgatott, de lehet, hogy ez is csak csalóka emlék, és előfordulhat, hogy sosem végezte el ezt a műveletet.
Ezenkívül képes olyan galádságokra is, hogy úgy tesz, mintha gondtalanul begyulladt volna, és vígan égne, majd amikor legkevésbé számítok rá, észreveszem, hogy réges rég kialudt a drága.
Szóval a reményre minden okom megvolt, de másnak kedvezett a szerencse, és én bízom benne, jó helyre került a csodatűzhely!

A meglepetés akkor ért, amikor e-mailben megköszönték a receptjeimet és a játékban való részvételemet, és tájékoztattak arról, hogy ajándékcsomaggal enyhítik bánatomat, hogy más vitte el a főnyereményt.
Így tegnap hozta el egy barátságos fiatalember a tisztítószer csomagot, - a mellékelt képen látható -, ezen kívül kétszemélyes belépőre vagyok jogosult az általam (3 előadásból) kiválasztott Experidance táncegyüttes előadására 2009. augusztus 16. - án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Most már csak annyi van hátra, hogy egy új tűzhely mellé jó lenne egy mosogatógép is, hogy a tisztítószereket fel tudjam hozzá használni. :-)
Míg élek, remélek, ezért nyitva tartom a szememet a továbbiakban, és lesni fogom az Extragarancia további nyereményjátékait, elvégre, aki mer, az nyer!

Addig is hálásan köszönöm az Indesit Company Magyarország Kft. Extragarancia ajándékát, biztos, hogy hasznát fogom venni!

4 megjegyzés:

szepyke írta...

Én azért gratulálok.
Gratulálok, mert amiket sütsz, gy ilyen sütővel pláne megérdemled a gratulációt. Fortuna sokszor vaksi, most is ez történhetett.
Nekem egyszer kicsiny családom akart venni egy új tűzhelyet, de annyira félek, hogy az újjal megint meg kell tanulnom sütni, hogy nem engedtem. Szerintem nekem is egy huszonvalahány éves tűzhelyem van, már használtan vettem...
Te ettől nem tartasz? :D Hátha így könnyebb lenyelni a "békát", hogy mégsem kaptad meg... :DD

mariam írta...

Szia Szepyke!
Köszönöm a gratulációt!
Tudod az én matuzsálemem most is kihúzta nálam a gyufát, amikor ebéd előtt fél órával azt hittem, pont kisült már a hús, és jéghideg volt a sütő, amíg én kinn tevékenykedtem az udvaron.(Azt hittem, rögtön belerúgok!)
Így az ilyen esetek erőt adnak kételyeimhez, mert valóban van bennem némi félelem, hogy mi van, ha az új is átvágja a fejemet! :-)
Bevallom, családon belül nálunk is voltak már felajánlások, de szerényen mondtam, hogy áááá, süt ez még...:-)
Lehet, hogy mégis hozzánőtt a szívemhez? :-)

szepyke írta...

Szerintem lehet. Nekem akkor jött az első felajánlás, amikor a két órája betett csirke, mint nálad a hideg sütőben ücsörgött... Nem éreztem az illatát, és valamiért nem tünt fel, hogy valami gáz van... :D

mariam írta...

Hát igen, nagyon résen kell lenni! :-)