
Túrótorta 3.
Hozzávalók:
15 dkg lágy Ráma margarin
20 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
4 tojás
csipetnyi só
reszelt citromhéj
5 evőkanál búzadara
2 evőkanál liszt
1 mokkáskanál szódabikarbóna
Rátét:
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt
1 tojás
Elkészítés:
A margarint habosra keverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a tojásokat, a sóval, citromhéjjal ízesített, áttört túrót, végül a szódabikarbónával, és a darával kevert lisztet.
Kikent, lisztezett formába öntjük, rákenjük a tojással, liszttel kikevert tejfölt.
Előmelegített, közepes hőmérsékletű, 180°C-os sütőben sütjük ki, kb. 40 perc alatt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése