
Barackos, vaníliakrémes torta
Hozzávalók:
Tészta:
3 tojás
9 dkg cukor
9 dkg liszt
1 dkg vaníliás cukor
késhegynyi sütőpor
Krém:
1 csomag vanília ízű pudingpor
4-5 evőkanál cukor
5 dl tej
darabokra vagdalt barackbefőtt (kb. 15 dkg)
Díszítés:
2 dl habtejszín
barackbefőtt
mogyoró, vagy diótörmelék
Elkészítés:
Sütőpapírral bélelt formában kisütjük, előmelegített sütőben, 170 °C-on, majd kihűtjük.
A pudingport a cukorral, tejjel a szokásos módon elkészítjük, elkeverjük benne a barackdarabokat, és a tésztára simítjuk.
Hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése