Ananászos répatorta
Hozzávalók:
2 bögre cukor
1 bögre olaj
3 tojás
3 bögre liszt
2 teáskanál fahéj
1/2 csomag sütőpor
1 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
2 bögre reszelt répa
1 bögre áttört ananászbefőtt
1/2 bögre befőttlé
2 teáskanál vanília / vagy egy csomag Bourbon vaníliás cukor
Elkészítés:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, az ananászlét, s jól kidolgozzuk.
Átszitálva adjuk hozzá az elkevert száraz adalékokat, majd óvatosan forgassuk bele az ananászt és a répát.
Egy kisebb kikent formába öntve, 175 °C - on kb. egy óráig sütjük.
Tetszés szerint díszíthetjük tejszínnel, pirított, durva diódarabokkal, marcipános figurákkal, stb.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése