
Hozzávalók:
1 db 8 tojásos kerek, kakaós piskóta tortalap
Krém:
1 tojás
3 evőkanál liszt
6 evőkanál porcukor
3 dl tej
10 dkg Ráma margarin
25 dkg gesztenyemassza
Tetejére:
csokimáz
2-3 dl habtejszín
Elkészítés:
A tojást, és a lisztet 3 evőkanál porcukorral simára keverjük, és kis lángon, folytonos keveréssel felfőzzük. A krémet hagyjuk kihűlni.
A margarint habosra keverjük, a cukorral fehéredésig kidolgozzuk, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszát, végül a főzött krémmel elegyítjük.
A tortakarikát három lapra vágjuk, megtöltjük a krémmel. Tetejét csokimázzal vonjuk be, tejszínhabbal díszítjük.
Fotó: Flickr
2 megjegyzés:
NAGYON SZÉPEN FELDÍSZÍTETTED!!!
Bocs, ez most nem az én művem :-(, illusztráció, alul a link!
Üdv: Marica
Megjegyzés küldése