
Brownies
10 dkg étcsokoládé reszelék
10 dkg liszt
10 dkg cukor
2 dkg kakaópor
½ teáskanál sütőpor
2 teáskanál neszkávé
2 tojás
1 dl napraforgó olaj
5 dkg durvára vagdosott dió
5 dkg mazsola
5 dkg étcsokoládés tortabevonó
3 dkg vaj
Kenéshez: pikáns lekvár
A sütőporos, szitált lisztet elkeverjük a cukorral, a csokoládé reszelékkel, és a kakaóporral.
A kávét kikeverjük a tojásokkal, az olajjal, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket a dióval és a mazsolával.
Sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben,
A tortaformából kiborítjuk, a papírt lehúzzuk, és a még forró tésztát rögtön megkenjük lekvárral.
Teljes kihűlés után vonjuk be a csokoládéval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése