
Ananásztorta
Hozzávalók:
1 db 6 tojásos piskóta tortalap
Töltelék:
1 tábla durvára reszelt étcsokoládé (almareszelővel reszelt)
1 csomag hidegen készíthető, vaníliás pudingpor
10 dkg cukor
Elkészítés:
A pudingot elkészítjük a tejjel az előírás szerint, (keveset félreteszünk a tetejének bevonására) s belekeverjük az ananászdarabokat.
A tortalapot 3 lapra szeljük. A lapokat meglocsoljuk egy kis rummal és az ananász levével, majd erre jön a pudingos krém, amit megszórunk a csokireszelékkel.
A torta tetejét megkenjük a félretett vanília krémmel, kirakjuk ananászkarikákkal.
Díszíthetjük tejszínhabbal is, egy kis csokival, úgy még dekoratívabb lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése